Instagram’da Yenilik: Takipçi Sayısı Gizlenecek!

Bildiğiniz gibi Instagram son günlerde beğeni sayısını gizlemeyi test ediyordu ve kullanıcılar bu özelliğin test edilmesini ve gelme ihtimali bile hoşnut karşılanmadı. Instagram, bu tepkilere aldanmadı ve bu sefer de takipçi sayısını gizlemeyi test ediyor.

Instagram kullanıcılarının daha fazla beğeni veya takipçiye ulaşmak için başvurdukları yollar Instagram’ı ve kullanıcıları rahatsız etmiş. Takipçi ve beğeni sayısı rekabetini içerik kalitesine de yansıması Instagram’ı rahatsız etmiş gibi gözüküyor.

Yukarıda ki görsel sosyal medya uzmanı Matt Navara tarafından paylaşıldı. Yukarıda ki görselde de gördüğünüz gibi takipçi ve takip edilen sayısı görünmüyor.

Takipçi ve beğeni sayısı özelliğinin gizlenmesi bence güzel olacak, çünkü Instagram kullanıcıları paylaştıkları gönderinin kalitesinden çok beğeni veya takipçi sayısına önem veriyor. Bu durumda da Instagram’da yer alan gönderilerin kalitesi bir hayli düşüyor.

Kısacası bu özellik sayesinde Instagram’da yer alan gönderilerin kalitesi artacak ve takipçiler daha çok nitelikli takipçi olacak.

Yazar

Ülkemizde gelişmekte olan teknoloji ve oyun sektöründe elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştım, çalışıyorum. Tekneloji.net'de insanlara yardımcı olmak amacı ile görev alıyorum. İletişim: ibrahim@tekneloji.net

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok