Google Inbox Akıllı Cevap özelliğini web’e taşıyor

Dünya çapında pek çok kullanıcısının olduğu ama hala Gmail`in yerini alamayan Inbox uygulaması, geçtiğimiz yıl “Smarty Reply” özelliğiyle gelmişti. Bu özellik yapay zeka sayesinde size gelen maillerin sizin konuşma şeklinize ve verdiğiniz yanıtlardan yola çıkarak pratik bir cevap üretiyor. Size de sadece onaylayıp göndermek kalıyor. İlk kullandığınız zamanlar verimli olmayabilir fakat diğer akıllı cihazlar gibi bu uygulama da kendini siz kullandıkça geliştiriyor.

Akıllı Cevap özelliği duyurulduğundan beri, sadece mobil cihazlarda kullanılabiliyordu fakat artık Inbox’ın internet versiyonuna bu özellik geldi. Akıllı cevap özelliği sadece bu servise özel bir özellik fakat Gmail`e de gelmeyecek diyemeyiz.Inboxşmaillerin kısaca cevaplanabilecek olanlarını seçip karşınıza verilebilecek cevapları çıkarıyor. Sizde içinden bir cevap seçip gönderiyorsunuz. Bu özellikşimdide  Inbox by Gmail‘in internet tarayıcılarına geldi.

Screen-Shot-2015-11-03-at-13.47.07Screen-Shot-2015-11-03-at-13.46.49

Google’ın kullanım istatistiğine göre Inbox by Gmail uygulaması ile verilen cevapların %10`u   “Smarty Reply” kullanılarak gönderilmiş.

Yazar

Bir insan.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok