En İyi Yüz Güzelleştirme Uygulamaları

Sosyal mecralara fotoğraf atarken herkesin istediği gibi güzel çıkalım istiyoruz. Maalesef her fotoğrafımız güzel olmayabiliyor. Bu yazımızda, sizlere yüzdeki kusurları ortadan kaldıran yüz güzelleştirme uygulamalarını derledik. (Uygulamaları indirme sayısı ve yorumlarına göre seçtik.)

1) YouCam Perfect

Bu program bize hem selfie kamera sunuyor, hem de önceden çektiğimiz bir fotoğrafı düzenlememize izin veriyor. Ücretsiz olarak kullanıma açık özellikleri kullanabilirsiniz. Çene ayarınızı, göz ayarınızı,efektler ve bir sürü ayarı yapabiliyorsunuz. Android için buradan iOS için buradan indirebilirsiniz.

2) B612 – Beaty & Filter Camera

Bu program da aynı şekilde işliyor, hem selfie kamerası var hem de başka fotoğrafları editleyebiliyorsunuz. Yüzünüzde değişik filtreler deneyebiliyorsunuz. Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

3) BeautyPlus

BeautyPlus sadece yüz değil, tüm fotoğrafı ayarlamanıza yardımcı oluyor. Bu program sayesinde ışık ayarı, vücut şekillendirme vb. ayarlar da yapabiliyorsunuz. Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

4) Snapseed

Google tarafından yapılmış olan bu program, çoğu düzenleme işlemini içinde barındırıyor. Amatör şekilde çektiğiniz fotoğrafları da gayet güzel işleyebiliyorsunuz. Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

5) PicsArt

PicsArt milyonlar taradından sevilerek kullanılan bir program. İçerisinde yüz temizleme, yüz güzelleştirme ayarları da bulunuyor. Bunların yanı sıra bir sürü efekt,kolaj vb. sunuyor. Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

Bu programlar sayesinde yüzünüzü güzelleştirebilir, fotoğraflarınıza renk katabilirsiniz. Karantina günlerinde sevdiklerinizi fotoğrafsız bırakmazsınız. Sağlıklı günler dilerim.

Yazar

Teknoloji meraklısı Tekneloji yazarı. Bir webmaster, frontend developer ve UI tasarımcısı.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok