Rampage Blade R10 Brown Switch Mekanik Klavye Detaylı İnceleme

Daha önce Yiğit Emre arkadaşımın yayınlamış olduğu Rampage Blade R10 mekanik klavye incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

1-) Kutu İçeriği
Kutu bizi ”Rampage Ailesine Katıldığınız İçin Teşekkürler” kartı ile karşılıyor. Zaten biliyorsunuz gerisi garanti belgesi ve kullanım kılavuzu. Kutu içeriği bence 200₺ bandında bir klavye için eksik kalmış, umarım daha sonraki modellerinde daha güzel bir içerik hazırlarlar.

2-) Ürün Özellikleri
Ürünün özellikleri şöyle:
– 9 tane renk modu
– Her tuşa atanabilir makro desteği
– Profil kaydetme özelliği
– Oyun türüne özel yanan ışıklar(örnek FPS, W,A,S,D)
– Jixian marka Brown(Kahverengi) Switch
– Kırmızı-turuncu renk değişme özelliği
– Anti-Ghosting tuşlar

Editör Notu: Ürünü kullanalı yaklaşık 2 hafta oldu. Bazı kullanıcılar yazı yazarken ve oyun oynarken zorlandıklarını, klavye önermediklerini belirttiler. Ben onlara aldırmadım, ünlü YouTube kanallarının incelemelerinde tuşun basıncı ve geri tepkimesi gayet iyiydi. Özellikle bu fiyata kahverengi anahtar bir klavyeye sahip olmak beni gerçekten mutlu etti. Üründe genel multimedya tuşları bulunuyor(ses açma kısma vs.) Size şöyle söyleyeyim yıllarca normal bir klavye kullanmış biri olarak, klavyede yazmaya başladığımda tuşların farklılığından dolayı pek alışamadım ancak şimdi alıştım ve hızlı yazma testinde ”73” DKS aldım, ne kadar iyi ne kadar kötü bilemem ancak gayet güzel bir klavye. Üründe RGB bulunmaması beni biraz üzdü doğrusu. Ancak kırmızı-turuncu renk arasında değişim yapılabilmesi gayet güzel. Ayrıca CK104 gibi klavyelerde bilek desteği yok ve kullananlar bundan muzdarip. Rampage az da olsa bileğimizin sığabileceği bir bilek desteği konumlandırmış.

Üründe bulunan modlar ise şöyle:
– Respire
– Neonlight
– Fixed on
– Gaming Special Key(Üstte bahsettim)
– Delay off
– Neon_stream
– Snake
– Flash_away
– Rainbow

Klavyenin yazılımının İngilizce olmasına alışamayanlar 1-2 hafta sabredin programı Türkçe yapıyorum.;

Bir daha ki yazımda görüşmek üzere 🙂

Yazar

Teknoloji meraklısı bir yaşam belirtisi.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok