3000 TL OYUN BİLGİSAYAR TOPLAMA REHBERİ

Herkese selamlar tekneloji.net takipçileri.Bugün sizinle birlikte 3000TL’ye toplanılabilecek en performanslı sistemi toplayacağız.Hemen başlayalım.

İşlemci(Ryzen 5 1500x):Ryzen işlemciler arasında belki de fiyat/performans olarak en iddialı modellerden biri fiyatı ve verdiği performans gerçekten çok güzel ve çarpan kilidi açık olan işlemcimizde overclock yapabiliyoruz.İçinde bulunan wraith soğutucu gayet yeterli bir performans veriyor.

Anakart(ASUS PRIME A320M-K AM4 DDR4 HDMI VGA):İşlemcimizle uyumlu olan anakartımızda 2 adet ram slotu ve bir adet PCI Express 3.0 slotu bulunuyor fiyat performans açısından diğer am4 soketli anakartlara göre daha ucuz
Bu yüzden bu anakartı tercih edeceðiz.

Ram(Team 8GB(2x4GB) DDR4 Overclocking Dark Series 2666MHz Gaming Ram Soğutuculu):Team markası Türkiyede pek fazla kullanılmasada gayet güzel bir marka ve fiyatına göre diğer markalara kıyasla daha ucuz.Siyah bir soğutucusu var.

HDD(Seagete Barracuda 1TB 7200 RPM 210MB/s):Kolay bozulmayacak bir harddisk markası olan seagete gayet kaliteli olan harddiskimiz 7200RPM hızında dönüyor.

Ekran Kartı(Sapphire RX570 8GB NÝTRO+):Ekran kartýnda Sapphire markasýný seçmemizin nedeni bellek hızının diğer markalara oranla daha yüksek olmasıdır.RX570 Tam bir fiyat performans ürünüdür ve 8GB vram kapasitesiyle
ileriye dönük bir ekran kartıdır.

Kasa(Dark Argon USB3.0 ATX Siyah Oyuncu Kasası):Öndeki mavi lediyle şık bir görünümü olan kasamızın hava sirkülasyonu gerçekten çok iyi ve fiyatı açısından alınabilecek en iyi kasalardan bir tanesi.

Güç Kaynağı (SilverStone 500W 80+ Aktif PFC Sessiz Güç Kaynağı ):Sessiz çalışması ve 80+ sertifikası olmasıyla çok iyi bir güç kaynağıdır.

NOT:Sistem teknobiyotik.com’dan Toplandığında 3080 TL Civarı Ediyor.Dolar Kurunun değişmesiyle fiyatlarda değişecektir.
1$/3.55₺ 01.05.2017
Linkler:

İşlemci: https://goo.gl/w5VYX2

Anakart: https://goo.gl/SKk9sf

Ram: https://goo.gl/3q4XMu

HDD: https://goo.gl/rXBXUs

Ekran Kartı: https://goo.gl/qpjEGm

Kasa: https://goo.gl/j5pgeD

PSU: https://goo.gl/lw4yVY

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok