2018 İlk Çeyrekte En Çok Satan Telefon Modelleri

Akıllı telefon sektörü hacmi gün geçtikçe artıyor ve yüzlerce firma daha çok satış sağlamak için telefonlara yeni yeni özellikler yükleyerek, birbirleri ile adeta savaşıyorlar. Peki yeni özellikler ve tasarımlar kullanan firmalar şöyle dursun, kullanıcılar en çok hangi telefonları tercih ediyorlar?

2018 İlk Çeyreğinde En Çok Tercih Edilen Telefon Modelleri

Strategy Analytic`den gelen bilgilere göre şimdiye kadar en pahalı telefonu olan Apple markasının iPhone X modeli 16 milyon kişiyi aşarak zirveye oturdu.

iPhone X

Bunun dışında listeyi iPhone X`in kardeş modelleri olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modeli, 12.5 ve 8.3 milyon kişi ile ikinci ve üçüncü sırada takip ediyor.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus

Bir diğer şaşırtıcı olay ise listenin 4. sırasında iPhone 7 nin olmasıydı. Çünkü iPhone 7 2016 da çıkan bir model ve 2016 dan bu yana iPhone 7`den daha üstün olan telefonlar piyasaya sürüldü. Bence iPhone 7 nin 2018`de üst seviyelerde yer almasına en çok katkı sağlayan özelliği güçlü bir işlemciye sahip olmasıdır.

iPhone 7

Listenin 5. sırasında Xiaomi Redmi 5A yer alıyor. Xiomi Redmi 5A  2GB Ram ve 3000 mAh batarya kapasitesine sahip.Listenin 5. sırasında yer almasının sebebi Xiaomi Redmi 5A uygun fiyatı ve kalitesiyle dikkat çekmesi olabilir.

Xiaomi Redmi 5A

Listenin 6. sırasında Samsung Galaxy S9 Plus yer alıyor. Eğer iPhone hakimiyeti devam etmezse, iPhone`un tahtına Samsung oturacağı bekleniyor. Samsung Galaxy S9 Plus, 6 GB RAM, Exynos 9810 64 Bit işlemciye sahip.

 Samsung Galaxy S9 Plus

Yazar

Bir insan.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok