RehberSosyal Medya

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Foursquare’nin geliştirdiği ve günümüzde en çok kullanılan yer bildirimi platformlarından biri olan Swarm’da kullandığınız hesabı tamamen kaldırabilirsiniz. Bu makalede Swarm hesabı nasıl siliniyor? Swarm hesabı nasıl donduruluyor? sorularına cevap arayacağız.

Swarm Hesap Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Ne yazık ki bu platform içerisinden hesap dondurma işlemi yapmak mümkün değil. Ayrıca hesabınızı tamamen silmeniz gerekiyorsa da bu işlemi maalesef telefonunuz üzerinden herhangi bir uygulama ile yapamıyorsunuz. Onun dışında hesabınızı silmek dışında bir seçenek olarak uygulamayı kullanmayabilirsiniz tabii. Ancak böyle bir durumda da insanlar sizi uygulama içerisinde görmeye devam edecektir.

Swarm Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

  • Bu işlemi yapmak için herhangi bir tarayıcıdan Foursquare’nin hesap silme bağlantısına girmelisiniz.
  • Sisteye Swarm bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusunu uygun bir seçenek ile işaretleyin.
  • Ardından sayfanın sol en altında bulunan “Delete Account” butonuna tıklayın. (Kutucuk çıkmıyorsa, “Set Password” butonuna tıklayın ve e-postanıza gelen mail ile bir şifre oluşturup tekrar bu bağlantıya girin.)
  • Gelen kutucuğa Swarm şifrenizi girin ve “Confirm” kutucuğuna tıklayın.
  • Daha sonra site sizden “Swarm hesabınızı silimek istediğinizden emin misiniz?” şeklinde bir onaylama isteyecek, onay vererek devam edin.

İşlemleri başarılı ile tamamladıktan sonra sitenin ana sayfasına dönecek ve uygulamadaki hesabınızdan tamamen kurtulmuş olacaksınız.

Etiketler

Selim AK

Genel Yayın Yönetmeni - İletişim: selim@tekneloji.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı