Oyun

PUBG 7 Nisan Yeni Shutgon Event Modu

PUBG’nin yeni etkinliği “Tequila Sunrise” hafta sonu sonu boyunca sürecek. Bu mod sade Miramar haritasında 4 kişilik Squad modunda oynanabilecek. Miramar’da sadece pompalı tüfekler ve meele silahları olacak.

Etkinlik Global Başlangıç Saatleri: 5 Nisan, 7pm PDT / 6 Nisan, 4am CEST / 6 Nisan, 11 AM KST ENDS: 8 Nisan, 7pm PDT / 9 Nisan, 4am CEST / 9 Nisan, 11 AM KST

Yeni Shutgon Event Modu

Otomatik eşleştirmeyi oyuna girmeden açıp kapatabilirsiniz.

Harita Eşya Dağılımı

Pompalı silahlar (3x spawn oranı)
melee Silahlar (3x spawn rate)

Öğeler

Çanta / Kask / Zırh Lv.3 (3x spawn oranı) Çanta / Kask / Zırh Lv.1 (0.5x spawn oranı)

Mühimmat (3x spawn oranı)

Güvenli Bölge

Bu yeni event modunda Güvenli Bölge oyunun başında belirlenmektedir, oyuncular dilerse uçaktan direkt bu bölgeye iniş yapabilir.

 

Etiketler

Yusuf Kamil Genç

Teknoloji ve yenilikleri takip eden ayrıca bir çok web projesi bulunan webmaster.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kapalı
Kapalı