1000 TL Ofis ve Ev Kullanımı İçin Uygun Sistem Tavsiyesi

Web sitemizde bir çok sistem tavsiyesi mevcut. Bu sefer ki tavsiyemizde ki bilgisayar ofis için gerçekten çok ideal. Bu sistemi işletmenizde veya evde internete girme amaçlı kullanabilirsiniz. Fazla uzatmadan parçalara geçelim.

* Intel Pentium G4560 3.5 GHz 3 MB Cache LGA 1151 İşlemci : 7. nesil Kaby Lake tabanlı bir işlemci karşımızda. Bu işlemciyi F/P kategorisine almamız mümkün. Eğer bir gün ekran kartı takarsanız GTX 1050Tİ ‘ye kadar ki ekran kartlarını besleyebilmekte. NOT : Bu işlemci ile MSI H110M PRO-VD anakartı bir arada kullanmak için BIOS güncellemesi yapmanız şart. İşlemciyi satın almak için tıklayınız.

 * MSI H110M PRO – VD Anakart : 6. ve 7. nesil İntel işlemcileri bu anakartta kullanabiliriz. Fakat 7. nesil işlemcileri kullanmak için BIOS güncellemesi yapmamız şart. Onun dışında bu anakart ucuza çok iyi bir performans sergilemekte. O yüzden bunu da F/P kategorisine alıyoruz. Anakartı satın almak için tıklayınız.

* Adata Premier Series 8 GB DDR4 2133 MHz Bellek : Ucuza alabileceğimiz bu bellek yeni nesil AMD/İntel anakartlarla uyumlu. Belleği satın almak için tıklayınız.

* Toshiba 500 GB 7200 RPM SATA 3 3.5″ Sabit Disk : Ucuz ama iş görecek bir HDD. Günlük kullanımda kullanıcıyı üzmeyecektir. Sabit diski satın almak için tıklayınız.

* TX Redline 1X USB 3.0 2X USB 2.0 ATX Kasa : Ucuza kaliteli , sağlam kasa arayanlar bu ürüne bir baksın derim. Böyle ucuz bir kasada fan ve USB 3.0 bulunması gerçekten çok hoş. Kasayı satın almak için tıklayınız.

1000 TL’nin biraz daha üzerinde bir bütçeniz varsa ve yetiyorsa SSD almayı unutmayın. Sisteminiz HDD’ye göre çok daha hızlı açılır , kapanır .

 

 

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok