İnstagram`a Çoklu Hesap Ekleme Özelliği Gelecek!

Sosyal paylaşım siteleri artık hayatımızın her yerinde..Adeta bir organımız gibi evde, işte, okulda kullandığımız bu uygulamalar zaman zaman kendini güncelleyerek daha fazla kullanıcı toplamaya çalışıyor. Popüler fotoğraf ve video paylaşım sitesi Instragram da yeni bir güncellemeyle karşımıza gelmeyi düşünüyor. Instagram tarafından henüz bu özelliğe ilişkin resmi bir duyuru yapılmadı ama bu güncelleme haberini bir Twitter kullanıcısı olan @frp_rogue dan aldık. Bakalım yeni  gelen güncelleme bize ne getirecekmiş.

Eğer birden fazla Instagram hesabı kullanıyorsanız, artık hepsini tek bir cihazdan ve sürekli giriş-çıkış yapmadan kullanabileceksiniz. Uygulama içerisinde iki hesaptan tek tık ile giriş yaparak diğer hesabınıza geçiş yapabileceksiniz.Buna benzer bir özellik aslında geçen sene Twitter tarafından gelen güncellemeyle kullanılmaya başlandı. Şimdi de bu özellik İnstagram`da.

Bu özellik şimdilik sadece Android için gündemde. iOS için herhangi bir bilgi açıklanmadı. Instagram üzerinde çoklu hesap kullanma özelliğinin2016 yılında gelmesini bekliyoruz.

Yazar

Bir insan.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başka Yazı Yok