Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir

hesabınızı aktif olarak kullanıyorsunuz ve bu platformda çok zaman geçirmeye başladınız. Bu durumdan muzdarip olarak   hesabınızı silmeyi düşünebilirsiniz. Tabi başka nedenler de olabilir. Sadece örnek verdim. Şimdi sizlere onu anlatacağım.

  • NOT: Hesabınızı kapatmadan evvel size ait olan diğer sayfalar ve grupları başka bir kişiye devretmeniz gerekir çünkü profilinizi kapattığınızda otomatikman diğer sayfalarınızda kapanacaktır.
  • Hesabınızın silme işleminin yapılabilmesi için 14 gün boyunca hesabınıza giriş yapmamanız gerekir. Aksi takdirde hesabınız yeniden aktif olacaktır.

Artık başlayalım..

  1.  Öncelikle kapatma işleminin yapılması istenilen hesaba giriş yapıyoruz
  2. Oturum açtıktan sonra arama çubuğuna şu linki yapıştırıyoruz.
  3. Giriş yaptıktan sonra “Hesabımı Sil” butonuna tıklıyoruz.
  4. Karşımıza gelen mesaja gerekli alanları doldurup tamam butonuna tıklıyoruz.
  5. Bu işlemden sonra 14 gün boyunca hesabınıza giriş yapmadığınızda hesabınız tamamen silinecektir.

Bir önceki yazımız olan Sosyal Medyanın İş Başvurularındaki Önemi başlıklı makalemizde Sosyal medya ve sosyal medyanın iş başvurularındaki önemi hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir